Ta ditt körkort hos Eketräs Trafikskola i Göteborg

På Eketräs Trafikskola i Göteborg erbjuder vi allt du kan behöva för att ta ditt körkort så smidigt som möjligt. Allt erbjuds till ett bra pris och vår undervisning finns på flera av de populäraste språken i området. Vi har självklart öppet även på helger vid behov vilket gör oss till en otroligt flexibel körskola.

Eketräs trafikskola körskola i Göteborg

Varför du borde välja vår körskola

Utöver de många fördelar som nämns ovan så finns det gott om andra anledningar till varför du ska välja vår körskola. Det är till exempel otroligt smidigt att ta sig till våra lokaler även om du inte har tagit körkort. Detta eftersom det finns hållplatser för kollektivtrafik alldeles intill våra lokaler.

Eketräs Trafikskola fokuserar på att du ska lära dig att köra bil på ett så effektivt sätt som möjligt. Det innebär inte att vi tar genvägar eller att du inte kommer att lära dig allt som krävs. Det betyder helt enkelt att du kommer att lära dig allt du behöver så snabbt och smidigt som möjligt när du väljer oss.

Vi vill möta dina behov på en individuell nivå och därför finns det gott om olika paket och kurser i vårt utbud. Oavsett om du bara behöver ett par lektioner eller om du vill ha ett större antal lektioner så är detta bilskolan för dig.

En flexibel bilskola

På Eketräs Trafikskola så försöker vi alltid erbjuda flexibla lösningar som passar alla. Ett exempel på detta är att vi erbjuder lektioner på svenska, engelska, arabiska och persiska. Ett annat är att det går att lägga upp en avbetalning vilket är perfekt för de som inte har råd att betala hela kostnaden omedelbart. Dessa saker i kombination med det faktum att du kan boka lektioner såväl på veckorna som på helgerna gör att Eketräs Trafikskola är otroligt flexibel.

Du kan självklart införskaffa studiematerial direkt hos Eketräs Trafikskola! I vårt sortiment finns till exempel studiehäften och böcker. Vi har även mjukvara till datorn med vilken du kan testa dina kunskaper. Vi har flera olika paket för dig att välja bland! De innehåller ett visst antal lektioner, en teorikurs och riskettan för ett rabatterat pris.

Om du befinner dig i Göteborg och behöver ta körkort så är Eketräs Trafikskola för dig.

Bli en fullfjädrad förare med vår trafikskola

När du väljer att boka in dina körlektioner på Eketräs Trafikskola så kan du vara säker på att du får all kunskap som du kan tänkas behöva. Hos oss lär du dig med en metod som passar just dig, eventuellt på ditt modersmål eller med hjälp av en avbetalning. Eketräs Trafikskola har gott om nöjda kunder som har blivit duktiga bilförare med vår hjälp.

Allt du kan tänkas behöva i din resa mot ditt nya körkort erbjuds direkt på vår hemsida. Därför är Eketräs Trafikskola ett givet val! Om du har några frågor eller funderingar om de tjänster som erbjuds så kan du självklart ta kontakt med oss via mejl eller telefon för ett snabbt svar.

Handledarutbildning

Obligatorisk för er som vill övningsköra med en privat handledare.

Riskettan

Berör alkohol- och drogfrågor, trötthet och annat som medför ökade risker i trafiken.

Halkbana

En kurs om hastighet, säkerhet och körning under särskilda förhållanden.

Intensivutbildning

Tillsammans med din lärare utformas en planering för din intensivkurs.

Om Eketräs Trafikskola

En av de bästa
Trafikskolorna i Göteborg.

Vi anpassar din körkortsutbildning till ditt tempo och din livsstil! Helg körningar erbjuder vi i mån av plats utan extra kostnad.

Viktig information till våra elever och besökare gällande Covid 19
Eketräs Trafikskola följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer.