Fördelarna med att övningsköra med en lärare

Genom att övningsköra med en lärare missar du inte några viktiga detaljer. Det kan givetvis vara väldigt fördelaktigt att övningsköra privat men faktum är att bilförare ofta kan ha en del dåliga vanor. Dessa kan sedan föras över till dig som övningskör om du inte får lära dig att de egentligen är fel. Det här är en av de främsta anledningarna till att det är bra att kombinera privat övningskörning med att köra tillsammans med en lärare.

Övkningsköra med lärare i Göteborg

Ta körkort med Eketräs Trafikskola

Låt Ekesträs Trafikskola hjälpa dig på vägen mot att ta körkort och boka in dina lektioner hos oss. I vår körskola erbjuds du till exempel syntest, teoriprov för övningskörning samt övningsprov. Det är med andra ord väldigt enkelt att hitta rätt lösning för just dina individuella behov hos Eketräs Trafikskola.

Om du är osäker på om Eketräs Trafikskola är det rätta valet för dig så kan du alltid provköra till ett väldigt förmånligt pris. På så vis kan du säkerställa att du hittat rätt körskola för dig!

Föredrar du att få dina körlektioner på ett annat språk än svenska? Hos oss är det inga problem! Vi kan erbjuda lektioner på bland annat arabiska, persiska eller engelska. Att ta körkort är något som ska vara tillgängligt för alla! Det är en av anledningarna varför vi på Eketräs Trafikskola erbjuder körlektioner på flera olika språk.

Vi hjälper dig att ta körkort till bil

Hos oss så får du alla verktyg som behövs för att ta körkort till bil. På Ekesträs Trafikskola kan du enkelt göra din bokning – oavsett om du bara behöver boka tid för en handledarkurs för att kunna övningsköra privat eller om du vill boka körlektioner.

Om du behöver mycket hjälp så är vårt startpaket det perfekta valet. Där ingår 20 körlektioner, teorikurs, böcker, syntest och möjligheten att göra tester på nätet för att du ska lära dig så snabbt och effektivt som möjligt. Om du inte behöver lika mycket assistans så finns det mindre paket eller fristående lektioner och tjänster som du kan köpa istället.

Handledarutbildning

Obligatorisk för er som vill övningsköra med en privat handledare.

Riskettan

Berör alkohol- och drogfrågor, trötthet och annat som medför ökade risker i trafiken.

Halkbana

En kurs om hastighet, säkerhet och körning under särskilda förhållanden.

Intensivutbildning

Tillsammans med din lärare utformas en planering för din intensivkurs.

Om Eketräs Trafikskola

En av de bästa
Trafikskolorna i Göteborg.

Vi anpassar din körkortsutbildning till ditt tempo och din livsstil! Helg körningar erbjuder vi i mån av plats utan extra kostnad.

Viktig information till våra elever och besökare gällande Covid 19
Eketräs Trafikskola följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer.