Boka en intensivkurs för körkort hos Eketräs trafikskola

Eketräs Trafikskola erbjuder allt du kan tänkas behöva för att lära dig att köra bil. Hos oss kan du boka allt från syntest, teori och körlektioner till riskutbildning.

Om du vill ta ditt körkort snabbt så kan du boka en intensivkurs för körkort hos oss. I den sker allt med korta intervaller vilket gör att du får ditt körkort på ett snabbt och effektivt sätt.

Intensivkurs körkort i Göteborg

Vi hjälper dig att ta körkort snabbt

Om du befinner dig i Göteborgsområdet och vill ta körkortet snabbt så är Eketräs Trafikskola rätt val för dig. Vi ser till så att du inte missar några viktiga kunskaper och ger inga genvägar. I vår bilskola får du lära dig allt på ett effektivt och individanpassat sätt. Hos Eketräs Trafikskola är det enkelt att boka både enskilda körlektioner och intensivkurser.

Ett av de bästa sätten att lära sig att bli en bra bilförare är att kombinera egna teoristudier med de lärarledda lektionerna som Eketräs Trafikskola erbjuder. Detsamma gäller för övningskörning där du med fördel kan kombinera privat övningskörning med lektioner tillsammans med en bilskolelärare.

Hos Eketräs Trafikskola kan du inhandla studiematerial för dina egna teoretiska studier.

Allt du kan tänkas behöva för att lyckas med ditt körkort

Vi erbjuder många olika paket och det gör att det finns alternativ som passar de allra flesta. Oavsett om du bara är ute efter det mest grundläggande som en teorikurs och riskettan eller om du vill ha ett mer komplett paket med mängder av körlektioner inbakat. Besök gärna vår hemsida för att se mer information om de olika paketen samt vilka priser som gäller. Du är naturligtvis varmt välkommen att ringa eller maila oss om du föredrar det.

När det gäller betalning så finns det flera flexibla alternativ. Du kan till exempel välja mellan att lägga upp en avbetalning eller att betala med Swish direkt på plats för dig. När du väl har köpt en lektion så är den giltig i ett års tid så du har gott om tid på dig att använda dina inköpta körlektioner.  Eketräs Trafikskola är perfekt för dig som vill ta körkort snabbt.

Hur vår intensivkurs för körkort fungerar

När du bokar vår intensivkurs för körkort så får du 15 körlektioner till ett rabatterat pris. Dessa körlektioner kan du i stort sett använda så frekvent som du vill vilket gör att det är ett optimalt val för dig som vill ta körkort på kort tid.

Det är enkelt och smidigt att köpa ett paket direkt i vår webbshop!

Handledarutbildning

Obligatorisk för er som vill övningsköra med en privat handledare.

Riskettan

Berör alkohol- och drogfrågor, trötthet och annat som medför ökade risker i trafiken.

Halkbana

En kurs om hastighet, säkerhet och körning under särskilda förhållanden.

Intensivutbildning

Tillsammans med din lärare utformas en planering för din intensivkurs.

Om Eketräs Trafikskola

En av de bästa
Trafikskolorna i Göteborg.

Vi anpassar din körkortsutbildning till ditt tempo och din livsstil! Helg körningar erbjuder vi i mån av plats utan extra kostnad.

Viktig information till våra elever och besökare gällande Covid 19
Eketräs Trafikskola följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer.